Siirry pääsisältöön

Tietoja minusta




Koulutukseltani olen hyvinvointi- ja kuntosalivalmentaja sekä personal trainer. Vaikka omaan pitkän liikuntataustan eri lajeista, on oma harjoitteluni painottunut jo useamman vuoden ajan kuntosalin puolelle.

Kotonani Espoossa asustaa kanssani neljä karvaista otusta ja tietysti mieheni ja tyttäreni. Poikani on jo muuttanut omilleen.

Elämänkokemusta ja omiakin vaivoja on takana, joten liputan vahvasti lihaskuntoharjoittelun puolesta. Oli oma ongelmasi sitten selkä- tai niska-hartiavaivoissa, niin varmasti löydämme sinullekin sopivan tavan harjoittaa lihaskuntoasi sekä parantaa kehosi hallintaa. Valmennuksessani edetään aina asiakkaan kuntotason mukaan, sopivin askelin kohti tavoitteita.

Autan mielelläni kuntosalialoittelijat alkuun ja ohjaan sekä opastan juuri niin pitkään kuin on tarpeen. Ja jos harjoittelet jo kuntosalilla, mutta tuloksia ei jostain syystä synny, treenisi on jymähtänyt tasannevaiheelle tai kaipaat muuten vaan harjoitteluusi vaihtelua tai tehoa, niin ota yhteyttä ja laitetaan yhdessä homma rullaamaan.

Asiakaskuntani koostuu ihan tavallisista ja kaikenikäisistä ihmisistä, jotka ovat aloittelijoita, elämäntapamuutosta haluavia, painonpudottajia tai kehonmuokkaajia.

Haluan tarjota asiakkailleni kokonaisvaltaista valmennusta yksittäisten ohjaustuntien sijaan. Saat siis palvelupakettisi mukana aina ohjelmoidut ja nousujohteiset kuntosaliohjelmat, ravinto-ohjelmat muokkauksineen, kehonhuolto-ohjelmat, aerobiset ohjelmat sekä viikoittaisen liikuntakalenterin. Saat käyttöösi oman treenisovelluksen, jonka kautta olet milloin vain nopeasti yhteydessä valmentajaasi.

Valmennuksessani ei tehdä hommia otsa kurtussa, vaan huumorilla ja hiki hatussa. Eteenpäin mennään sopivin askelin kohti tavoitteita. Olen takuuvarmasti tavoitettavissa ja valmis tarjoamaan kaiken osaamiseni juuri Sinua varten. On projektisi tai tavoitteesi pieni tai iso, kaikki lähtee Sinun tarpeistasi. Ohjaan ja opastan vastuuntuntoisesti, loppuun asti!

Time To Fit -asiakkaiden lisäksi toimin personal trainerina Kauklahden K3 Kuntoklubilla ja Vallilan Finnbodylla.

Ota rohkeasti yhteyttä!


Time To Fit löytyy tämän blogin lisäksi niin facebookista kuin instagramistakin (@timetfit).





Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MITEN PRÄSSÄÄT?

Jalkaprässi on varmaan yksi suosituimmista kuntosalilaitteista jalkoja treenatessa. Laitetaan vaan jalat levylle ja työnnetään. Onko se näin yksinkertaista? Ei ihan. Jalkaprässi ei korvaa kyykkyjä. Vaikka tekisit kuinka syviä prässejä, ne eivät kehitä yhtä hyvin pakaralihaksia, vatsalihaksia ja monia muita tukilihaksia kuten kyykyt. Monelle jalkaprässi on kuitenkin hyvä etureisien lihasmassan harjoite, kun se tehdään lihastuntumalla eikä vain yritetä saada mahdollisimman paljon rautaa ylös pienellä liikeradalla. Jos haluat tasapainoiset jalkalihakset, tulee niitä treenata erilaisilla liikkeillä. Pelkkä jalkaprässi tai kyykkykään ei yksinään riitä. Miten jalkaprässillä sitten pitäisi treenata? Yksi huomioitava asia on se, miten jalat asetetaan levylle.   Asettamalla jalat keskelle lantion levyiseen asentoon saat parhaiten harjoitettua jalkoja tasapainoisesti sekä etu- että takareisien osalta. Jos taas asetat jalat leveämmälle, treenaat lähinnä lähentäjiä. Jo

PALJONKO PAINOJA?

Jos tangossa ei ole tarpeeksi rautaa, ei se lihas kasva. Mutta kuinka paljon on tarpeeksi? Paljonko nousee penkistä? Millä painolla kyykkäät? Mietitkö, että mitä väliä sillä on? Eikö se riitä, että lihaksissa tuntuu mukava polte? Miksi pitäisi pyrkiä joihinkin tiettyihin treenipainoihin? No esimerkiksi siksi, ettei kroppa kiinteydy ilman riittävää voimatasoa. Jos et ole juurikaan treenannut lihasvoimaa, huonoja uutisia: lihaksesi ovat unessa. Arkiaskareissa, juoksulenkillä ja jopa lihaskuntojumpissa lihaksesi käyttävät vain hitaita soluja. Nopeat lihassolut, ne voiman kasvattamisessa tärkeät, vain laiskottelevat. Et siis kiinteydy, eikä lihas kasva. Sinun on turha haaveilla pyöreistä pakaroista, erottuvista olkapäistä tai kivoista käsivarsista, ellet pysty liikuttelemaan riittävän isoja rautoja. Näin se vain on. Sporttisten muotojen lisäksi saat kasvaneesta voimasta ja lihasmassasta muutakin hyötyä. Aineenvaihduntasi tehostuu ja voit syödä enemmän lihomatta. Tyypillinen onge

PALJONKO PITÄÄ SYÖDÄ?

Nyt ei puhuta laihduttamisesta eikä lihasmassan kasvattamisesta, vaan yleisesti päivittäisestä energiantarpeesta. Kaikki tarvitsevat energiaa, vaikka tarkempi määrä onkin yksilöllistä. Energian tarve on se määrä energiaa, joka pitää kehosi painon, koostumuksen ja fyysisen aktiivisuutesi hyvää terveyttä ylläpitävällä tasolla. Tarvitset energiaa perusaineenvaihduntaan (jotta sydän sykkii, keuhkot toimivat, entsyymejä ja hormoneja syntyy jne.), ruoan aiheuttamaan lämmöntuottoon, liikkumiseen ja kaikkeen muuhun tekemiseen. Energiantarpeeseen vaikuttaa mm. sukupuoli, ikä, paino, lihasmassa ja liikunnan määrä. Mitä nuorempi, mitä enemmän lihasmassaa, mitä enemmän painoa ja mitä enemmän liikkuu, sitä suurempi on perusaineenvaihdunta ja sitä suurempi on päivittäinen energiantarve. Suurin osa energiastasi kuluu perusaineenvaihduntaan ja kun tähän lisätään fyysinen aktiivisuutesi, saadaan päivittäinen energiantarpeesi. Kokonaisuuteen vaikuttaa paljon muukin päivän aktiivisuus kuin l