Siirry pääsisältöön

Tietoja minusta
Koulutukseltani olen hyvinvointi- ja kuntosalivalmentaja sekä personal trainer. Vaikka omaan pitkän liikuntataustan eri lajeista, on oma harjoitteluni painottunut jo useamman vuoden ajan kuntosalin puolelle.

Kotonani Espoossa asustaa kanssani neljä karvaista otusta ja tietysti mieheni ja tyttäreni. Poikani on jo muuttanut omilleen.

Elämänkokemusta ja omiakin vaivoja on takana, joten liputan vahvasti lihaskuntoharjoittelun puolesta. Oli oma ongelmasi sitten selkä- tai niska-hartiavaivoissa, niin varmasti löydämme sinullekin sopivan tavan harjoittaa lihaskuntoasi sekä parantaa kehosi hallintaa. Valmennuksessani edetään aina asiakkaan kuntotason mukaan, sopivin askelin kohti tavoitteita.

Autan mielelläni kuntosalialoittelijat alkuun ja ohjaan sekä opastan juuri niin pitkään kuin on tarpeen. Ja jos harjoittelet jo kuntosalilla, mutta tuloksia ei jostain syystä synny, treenisi on jymähtänyt tasannevaiheelle tai kaipaat muuten vaan harjoitteluusi vaihtelua tai tehoa, niin ota yhteyttä ja laitetaan yhdessä homma rullaamaan.

Asiakaskuntani koostuu ihan tavallisista ja kaikenikäisistä ihmisistä, jotka ovat aloittelijoita, elämäntapamuutosta haluavia, painonpudottajia tai kehonmuokkaajia.

Haluan tarjota asiakkailleni kokonaisvaltaista valmennusta yksittäisten ohjaustuntien sijaan. Saat siis palvelupakettisi mukana aina ohjelmoidut ja nousujohteiset kuntosaliohjelmat, ravinto-ohjelmat muokkauksineen, kehonhuolto-ohjelmat, aerobiset ohjelmat sekä viikoittaisen liikuntakalenterin. Saat käyttöösi oman treenisovelluksen, jonka kautta olet milloin vain nopeasti yhteydessä valmentajaasi.

Valmennuksessani ei tehdä hommia otsa kurtussa, vaan huumorilla ja hiki hatussa. Eteenpäin mennään sopivin askelin kohti tavoitteita. Olen takuuvarmasti tavoitettavissa ja valmis tarjoamaan kaiken osaamiseni juuri Sinua varten. On projektisi tai tavoitteesi pieni tai iso, kaikki lähtee Sinun tarpeistasi. Ohjaan ja opastan vastuuntuntoisesti, loppuun asti!

Time To Fit -asiakkaiden lisäksi toimin personal trainerina Kauklahden K3 Kuntoklubilla ja Vallilan Finnbodylla.

Ota rohkeasti yhteyttä!


Time To Fit löytyy tämän blogin lisäksi niin facebookista kuin instagramistakin (@timetfit).

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

VÄSYTTÄÄKÖ RUOKAILUN JÄLKEEN?

NYT RULLATAAN!

Kiristää ja kipuilee, pitäisikö mennä hierojalle? Venyttely ei tuota tulosta, liikkuvuus ei parane eikä jäykkyydet lähde. Mitä jos hankkisit itsellesi rullan? Voit säästyä parhaimmassa tapauksessa hierontakäynneiltä ja mikä parasta, voit rullailla milloin vaan ilman ajanvarausta ja ihan ilmaiseksi.
Suurimmalla osalla meistä on, ainakin joskus, lihaksissaan triggerpisteitä eli ärtyneitä kipukohtia. Varsinkin liikkumattomuus ja liika istuminen aiheuttaa lihasten jumiutumista ja huonoa toimivuutta. Mutta näin käy myös aktiivisen liikunnan harrastajankin, mikäli ei satsata kehonhuoltoon. Rullauksella saadaan avattua näitä jumitiloja ja sitä myöten parannetaan kehon liikkuvuutta, mutta myös lihasten voimantuottokykyä.
Vaikka sinulla ei olisi kiputiloja eikä liikkuvuusongelmia, suosittelen silti käyttämään rullausta. Paremman voimantuoton lisäksi rullaus vähentää lihaskipuja, auttaa palautumisessa ja parantaa jopa ryhtiä. Kehonhuoltoa ei siis pidä aloittaa vasta kipujen ilmaannuttua.

Rull…

PALJONKO PITÄÄ SYÖDÄ?

Nyt ei puhuta laihduttamisesta eikä lihasmassan kasvattamisesta, vaan yleisesti päivittäisestä energiantarpeesta.
Kaikki tarvitsevat energiaa, vaikka tarkempi määrä onkin yksilöllistä. Energian tarve on se määrä energiaa, joka pitää kehosi painon, koostumuksen ja fyysisen aktiivisuutesi hyvää terveyttä ylläpitävällä tasolla. Tarvitset energiaa perusaineenvaihduntaan (jotta sydän sykkii, keuhkot toimivat, entsyymejä ja hormoneja syntyy jne.), ruoan aiheuttamaan lämmöntuottoon, liikkumiseen ja kaikkeen muuhun tekemiseen. Energiantarpeeseen vaikuttaa mm. sukupuoli, ikä, paino, lihasmassa ja liikunnan määrä. Mitä nuorempi, mitä enemmän lihasmassaa, mitä enemmän painoa ja mitä enemmän liikkuu, sitä suurempi on perusaineenvaihdunta ja sitä suurempi on päivittäinen energiantarve.
Suurin osa energiastasi kuluu perusaineenvaihduntaan ja kun tähän lisätään fyysinen aktiivisuutesi, saadaan päivittäinen energiantarpeesi. Kokonaisuuteen vaikuttaa paljon muukin päivän aktiivisuus kuin liikunta, ku…