Siirry pääsisältöön

Tietoja minusta
Koulutukseltani olen hyvinvointi- ja kuntosalivalmentaja sekä personal trainer. Vaikka omaan pitkän liikuntataustan eri lajeista, on oma harjoitteluni painottunut jo useamman vuoden ajan kuntosalin puolelle.

Kotonani Espoossa asustaa kanssani neljä karvaista otusta ja tietysti mieheni ja tyttäreni. Poikani on jo muuttanut omilleen.

Elämänkokemusta ja omiakin vaivoja on takana, joten liputan vahvasti lihaskuntoharjoittelun puolesta. Oli oma ongelmasi sitten selkä- tai niska-hartiavaivoissa, niin varmasti löydämme sinullekin sopivan tavan harjoittaa lihaskuntoasi sekä parantaa kehosi hallintaa. Valmennuksessani edetään aina asiakkaan kuntotason mukaan, sopivin askelin kohti tavoitteita.

Autan mielelläni kuntosalialoittelijat alkuun ja ohjaan sekä opastan juuri niin pitkään kuin on tarpeen. Ja jos harjoittelet jo kuntosalilla, mutta tuloksia ei jostain syystä synny, treenisi on jymähtänyt tasannevaiheelle tai kaipaat muuten vaan harjoitteluusi vaihtelua tai tehoa, niin ota yhteyttä ja laitetaan yhdessä homma rullaamaan.

Asiakaskuntani koostuu ihan tavallisista ja kaikenikäisistä ihmisistä, jotka ovat aloittelijoita, elämäntapamuutosta haluavia, painonpudottajia tai kehonmuokkaajia.

Haluan tarjota asiakkailleni kokonaisvaltaista valmennusta yksittäisten ohjaustuntien sijaan. Saat siis palvelupakettisi mukana aina ohjelmoidut ja nousujohteiset kuntosaliohjelmat, ravinto-ohjelmat muokkauksineen, kehonhuolto-ohjelmat, aerobiset ohjelmat sekä viikoittaisen liikuntakalenterin. Saat käyttöösi oman treenisovelluksen, jonka kautta olet milloin vain nopeasti yhteydessä valmentajaasi.

Valmennuksessani ei tehdä hommia otsa kurtussa, vaan huumorilla ja hiki hatussa. Eteenpäin mennään sopivin askelin kohti tavoitteita. Olen takuuvarmasti tavoitettavissa ja valmis tarjoamaan kaiken osaamiseni juuri Sinua varten. On projektisi tai tavoitteesi pieni tai iso, kaikki lähtee Sinun tarpeistasi. Ohjaan ja opastan vastuuntuntoisesti, loppuun asti!

Time To Fit -asiakkaiden lisäksi toimin personal trainerina Kauklahden K3 Kuntoklubilla ja Vallilan Finnbodylla.

Ota rohkeasti yhteyttä!


Time To Fit löytyy tämän blogin lisäksi niin facebookista kuin instagramistakin (@timetfit).

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

PALJONKO PITÄÄ SYÖDÄ?

Nyt ei puhuta laihduttamisesta eikä lihasmassan kasvattamisesta, vaan yleisesti päivittäisestä energiantarpeesta.
Kaikki tarvitsevat energiaa, vaikka tarkempi määrä onkin yksilöllistä. Energian tarve on se määrä energiaa, joka pitää kehosi painon, koostumuksen ja fyysisen aktiivisuutesi hyvää terveyttä ylläpitävällä tasolla. Tarvitset energiaa perusaineenvaihduntaan (jotta sydän sykkii, keuhkot toimivat, entsyymejä ja hormoneja syntyy jne.), ruoan aiheuttamaan lämmöntuottoon, liikkumiseen ja kaikkeen muuhun tekemiseen. Energiantarpeeseen vaikuttaa mm. sukupuoli, ikä, paino, lihasmassa ja liikunnan määrä. Mitä nuorempi, mitä enemmän lihasmassaa, mitä enemmän painoa ja mitä enemmän liikkuu, sitä suurempi on perusaineenvaihdunta ja sitä suurempi on päivittäinen energiantarve.
Suurin osa energiastasi kuluu perusaineenvaihduntaan ja kun tähän lisätään fyysinen aktiivisuutesi, saadaan päivittäinen energiantarpeesi. Kokonaisuuteen vaikuttaa paljon muukin päivän aktiivisuus kuin liikunta, ku…

SYÖTKÖ LIIAN VÄHÄN?

Luulitko, että mitä vähemmän syöt, sitä tehokkaammin laihdut? Totuus on se, että liian vähäisen syömisen seurauksena painonpudotus voi tyssätä heti alkuunsa tai ainakin hidastua oleellisesti. Lihasmassasta on turha haaveillakaan liian vähäisellä syömisellä.
Kun kehosi huomaa, että ravintoa on saatavilla liian niukasti, se tarrautuu jäljellä oleviin energiavarastoihinsa kaikin keinoin. Elimistösi menee niin sanotusti säästöliekille. Säästöliekissä energiankulutus vähenee ja aineenvaihdunta hidastuu eikä paino tällöin putoa. Kaikki ylimääräinen liike vähenee ja sitä myötä myös kulutus heikkenee. Aineenvaihdunnan hidastuessa keho ei suostu enää luovuttamaan rasvaa, vaan alkaa ottaa energiaa mm. lihaksista. Yleisin ja suurin virhe painonpudottajille on tässä tilanteessa vähentää kaloreita entisestään.
Liian vähäisen syömisen vuoksi lihasmassasi katoaa ja syömiseen liittyvät mielitekosi kasvavat. Jos saat energiaa syömisistäsi liian vähän, liikkuminenkaan ei huvita. Varoituskellojen pitäi…

TÄYDELLISET TREENIHOUSUT - ONKO NIITÄ?

Itsehän olen treenivaatteiden suurkuluttaja ja lompsuttelen niissä suurimman osan ajastani. Niiden pitää siis olla laadukkaat, miellyttävät päällä ja säilyttää ominaisuutensa pesusta toiseen. Omaan treenivaatekokoelmaan on kertynyt niin huteja kuin timantteja. Kerron teille nyt omat ehdottomat suosikkini.
Varsinkin treenihousuista etsin jatkuvasti niitä täydellisiä. Tiedättehän tunteen, kun joka treenisarjan jälkeen tai pitkin jumppaa pitää nostella valahtavia housuja? Ärsyttävää! Huonoista treenihousuista myös pikkarit vilahtavat läpi kyykätessä, ne litistävät liikaa tai sitten eivät ole tarpeeksi tukevat. Ainakin itse tykkään myös vähän korkeammasta vyötäröstä.
Yläosista käytän treeneissä aina toppeja, kun taas töissä paljon pitkähihaisia, varsinkin näin kylmään aikaan. Myös yläosille olen asettanut oman vaatimuslistan. Ne eivät saa olla liian tiukkoja, muttei myöskään roikkua päällä. Ei liian pitkiä ettei kroppa näytä pitkulaiselta pötköltä. Hyvän yläosan löytäminen on kuitenkin h…